Un cop escollit el lloc i l'àpat del casament apareixen una sèrie d'elements imprescindibles per arrodonir aquest dia tan especial: fotografia, flors, decoració, pastís, animació... 

A continuació us recomanem diverses empreses de serveis per a casaments que han treballat amb els nostres nuvis, a la casa Les Tallades. 

Fotografia

Marc Emgiemfilms

Correu-e: emgiemfilms@gmail.com 

Telèfon de contacte: 676722520

Even Films

Casament a Les Tallades: www.evenfilms.com/anna-dani/ 

Web: www.evenfilms.com/

Telf: 977 238 226 

Grup Zamora Fotos

Web: http://www.grupzamorafoto.com

Correu - e: info@grupzamorafoto.com

Jordi Tudela

Reportatge CASAMENT TALLADES 

Correu-e: info@jorditudela.com

Web: http://jorditudela.com/ 

Floristeries i decoraació

Molist Floristes

Decoració, flors i detalls

Telf: 696566136 // 938514824 

Adreça postal: Plaça Crist Rei, 1 Manlleu

Web: http://molistfloristes.com/

Correu-e: info@molistfloristes.com 

Art floral Can Remolins

c/Nou, 104

Torelló

tf: 938 59 07 34

Facebook

Instagram

Melicotó

Slow events design

Telf: 699 096 770

Web: www.melicoto.net

Correu-e: info@melicoto.net

Instagram   Facebook

Crossandra Pastisseries

Pastissos i dolços

Sant Julià de Vilatorta - 93 888 77 51

Demanar per la Fina o Ivet

David Stromboli

Espectacles de màgia per a grans i petits

Telf: 608  597 980

Correu-e: info@davidstromboli.com 

Web: www.davidstromboli.com

Maquillatge i perruqueria

La química maquillando

Servei de perruqueria i maquillatge.

Es poden desplaçar a la nostra casa

Núria: 673 81 98 88

www.facebook.com/quimicamaquilla

www.facebook.com/hairstyledesiree

Instagram:  @quimica_makeup y @hairdesiree.

Recomanacions a bodas.net

Cristina Vilardebó

Perruqueria a domicili. Maquillatge de cine, TV i fotografia. 

Make up & Hair Style

Telf: 634 922 291 - Granollers

Correu-e: cristilen2002@yahoo.es  

Web: Pàgina de facebook

Servei de DJ

DJ Jordi Perez 

Telf. 686 481 726

Us amenitzarà el casament amb la millor selecció de música

  • Dades de contacte

  • Les Tallades - Afores, s/n, 08519 Masia nº reg. 209
  • Vilanova de Sau
  • (Osona)
Informació legal
x

Empresa: Grup Educa

Adreça: Les Tallades - Masia nº reg. 209 - Afores, s/n, Vilanova de Sau (Osona), Barcelona

Teléfon: 93 431 21 39

E-mail: david@grupeduca.cat

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

Política de privacitat

Àmbit d'aplicació.- La present política de seguretat afecta qualsevol dada de caràcter personal dels usuaris d'Internet (en endavant, "els Usuaris") que visitin la pàgina web https://www.lestallades.cat/ (en endavant, "la Pàgina Web" ), i omplin els formularis de sol licitud de reserva disponibles a la mateixa. Les dades personals dels usuaris seran tractades exclusivament pels anunciants de la Pàgina Web d'acord amb la seva pròpia política de seguretat. La Pàgina Web és gestionada per Grup Educa amb NIF i domicili social al Les Tallades - Masia nº reg. 209 - Afores, s/n, Vilanova de Sau (Osona), Barcelona (en endavant, "el Prestador del Servei").

Informació als usuaris de l'existència de fitxer i sol·licitud del consentiment per al tractament automatitzat de les seves dades: En relació amb les dades de caràcter personal facilitades pels usuaris, el Prestador del Servei, com a mer encarregat del tractament, compleix estrictament la normativa vigent establerta en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (en endavant, "LOPD") i la resta de legislació que la desenvolupa.

Finalitat del tractament: Les dades personals facilitades pels usuaris seran tractats pels anunciants de la pàgina web amb la finalitat de gestionar la seva petició, quedant arxivats en fitxers de la seva responsabilitat.

Drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició: Els Usuaris que facilitin les seves dades personals, podran exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en qualsevol moment, sol · licitant per correu postal als anunciants de la pàgina web i, amb caràcter subsidiari, davant Grup Educa amb NIF i domicili social al Les Tallades - Masia nº reg. 209 - Afores, s/n, Vilanova de Sau (Osona), Barcelona, incloent, còpia del DNI o NIF del titular de les dades. En aquest segon cas el Prestador del Servei es limitarà a tramitar la seva sol·licitud a l'anunciant que correspongui, segons el que estableix l'article 26 del Reial Decret 1702/2007.

Seguretat.- El Prestador del Servei assegura l'absoluta confidencialitat i privacitat de les dades personals recollides i per això s'han adoptat mesures tècniques i organitzatives de seguretat per evitar l'alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat i garantir així la seva integritat i seguretat; especialment les previstes en el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. El Prestador del Servei no serà responsable, en cap cas, de les incidències que puguin sorgir al voltant de les dades personals quan es derivin bé d'un atac o accés no autoritzat als sistemes de tal manera que sigui impossible de detectar per les mesures de seguretat implantades o bé quan es degui a una falta de diligència dels Usuaris pel que fa a la guàrdia i custòdia de les seves claus d'accés o de les seves pròpies dades personals.

Veracitat de les dades.- Els Usuaris són responsables de la veracitat de les seves dades, comprometent-se a no introduir dades falses i a procedir a la modificació dels mateixos si fos necessari.

Politica de cookies