Contacta'ns via WhatsApp
De dilluns a divendres de 9:30 a 16.30
659 177 639
De dilluns a diumenge fins les 20h
655 007 027

Treballs de síntesi

Els treballs de síntesi estan dirigits a tot l'alumnat i professorat de l'ESO. Es pretén realitzar un treball englobador de totes les àrees a partir d'un eix temàtic. Els nois i noies podran treballar en plena natura molts dels objectius que s'estableixen a l'ESO , alhora que, de ben segur, s'ho passaran d'allò més bé.

Per a cada treball us presentem unes propostes de programació adequades a les diferents durades d'estada. Les activitats hi estan distribuïdes per àrees temàtiques, repartides en activitats de mig dia, on cada activitat de mig dia es correspon amb un àrea temàtica o bloc de treball del quadern. 

El nostre departament comercial us detallarà les activitats a realitzar, així com els horaris i els blocs temàtics. També us podrà oferir i mirar la disponibilitat de les dates desitjades i us informarà de les nostres tarifes dels treball de síntesi. Tanmateix ens podeu sol·licitar planificacions d'activitats i pressupostos per estades de cap de setmana amb possibilitat de contractació de monitors, o per estades de colònies d'estiu.

Si ho desitgeu, un dels nostres comercials es desplaçarà al vostre centre per informar-vos de tots els serveis oferts i indicar-vos les propostes més adhients per al vostre grup d'alumnes.

Per conèixer les activitats detallades dels treballs de síntesi contacteu amb nosaltres:

93 431 21 39 o whatsapp // david@grupeduca.cat 

 

A continuació us presentem els dos treballs de síntesi que oferim a Tallades. 

L'aigua a la Vall de Sau

El paisatge de les Tallades, per les possibilitats que ofereix la seva ubicació i els seus entorns, és un marc perfecte per enfocar l’estudi de l’aigua des d’una perspectiva global. Partirem d’una perspectiva local, situant la zona en el marc geogràfic català, descrivint el clima i l’orografia, sobre el terreny, i en el laboratori els sistemes aquàtics. 

Ens aproparem al pantà de Sau per estudiar‐ne els efectes a nivell paisatgístic i social

Treballarem aspectes del cicle de l’aigua relacionats amb l’activitat humana i la seva gestió, podent obrir un debat sobre la gestió de l'aigua a nivell mundial.  

DOSSIER INFORMATIU L'AIGUA A LA VALL DE SAU

L'aventura de moure's

El valor Educatiu de l’esport és evident, n’és una prova l’adaptació interdisciplinària dels seus continguts, però sobretot destaquem la seva importància en la transmissió de valors: superació personal, esforç, reconeixement i respecte, responsabilitat social, treball en equip, salut i equilibri personal, superació d’estereotips de gènere...són alguns valors essencials que podem treballar a partir de l’esport.

Us oferim una proposta des de la qual es poden treballar aquests continguts i alhora, una alternativa per explorar diferents possibilitats d’interacció amb el medi natural.

DOSSIER INFORMATIU L'AVENTURA DE MOURE'S

Treballs de síntesi

Treballs de síntesi


  • Dades de contacte

  • Les Tallades - Afores, s/n, 08519 Masia nº reg. 209
  • Vilanova de Sau
  • (Osona)
Informació legal
x

Empresa: Grup Educa

Adreça: Les Tallades - Masia nº reg. 209 - Afores, s/n, Vilanova de Sau (Osona), Barcelona

Teléfon: 93 431 21 39

E-mail: david@grupeduca.cat

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

[...]
Cargando...
[...]
Cargando...

Información básica sobre protección de datos

Volver
Fem servir galetes pròpies i de tercers per conèixer els usos del nostre web i poder millorar-lo, adaptar el contingut als teus gustos i personalitzar els nostres anuncis, màrqueting i publicacions a les xarxes socials. Pots acceptar-les totes, rebutjar-les o escollir la teva configuració clicant els botons corresponents. Per a més informació pots consultar la nostra Política de galetes.