Turisme familiar

calçotades

Calçotades a Les Tallades

Calçotades a la casa de colònies Les Tallades (Vilanova de Sau). 

 

Us oferim un espai de trobada per famílies i amics, no massa lluny de Barcelona,  on gaudireu d'una molt bona calçotada amb productes de proximitat: buffet lliure de calçots amb romesco, graellada de carn, mongetes del ganxet i patates al caliu, postre vi i aigua. Tot en un entorn natural al costat del pantà de Sau (Osona) i activitats preparades per a totes les edats.

Us oferim varies opcions d'estar:

 

Tarifes:

OPCIÓ 1: 25€ adult, 15€ infants a partir de 4 anys amb ús del parc d'aventura, 8,5€ infants de 1 a 3 anys

OPCIÓ 2: 57€ adult, 35€ infants de 3-12 anys, 17€ infants de 2 anys, 10€ infants de 1 any (estada de dissabte tarda amb berenar infantil i activitats, sopar, dormir, esmorzar  i dinar de calçotada amb parc d'aventura a partir de 4 anys). També podeu allargar l'estada amb un dinar extra a 12€ adult i 10€ infants de 3-12 anys, o entrar a la casa en divendres a sopar aplicant un suplement de pensió completa a 43€ adult, 30€ infants de 3-12 anys, 17€ infants de 2 anys i 10€ infants de 1 any. Podreu triar si vpleu fer la calçotada en dissabte o diumenge. 

Menu calçotada

 

Menu infantil

 

DESCARREGAR MENÚ CALÇOTADES

 

Per descobrir ben bé Les Tallades visiteu el NOU TOUR VIRTUAL. Un recorregut en 360º pels exteriors i interiors de Les Tallades, perquè la coneixeu en tot detall! Si en pantalla us agrada us animem a què la coneixeu en directe!

 

Per a més informació: 93 431 21 39 de dilluns a divendres de 9.30h a 15h // david@grupeduca.cat

I també pots accedir al FORMULARI per sol·licitar la teva reserva o més informació. 

 

Dates:

Des de gener
Fins a abril

Cases:

Les Tallades
Vilanova de Sau

La Casona
Vilanova de Sau

Preu:

Des de 15 euros

  • Dades de contacte

  • Les Tallades - Afores, s/n, 08519 Masia nº reg. 209
  • Vilanova de Sau
  • (Osona)
Informació legal
x

Empresa: Grup Educa

Adreça: Les Tallades - Masia nº reg. 209 - Afores, s/n, Vilanova de Sau (Osona), Barcelona

Teléfon: 93 431 21 39

E-mail: david@grupeduca.cat

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

Política de privacitat

Àmbit d'aplicació.- La present política de seguretat afecta qualsevol dada de caràcter personal dels usuaris d'Internet (en endavant, "els Usuaris") que visitin la pàgina web https://www.lestallades.cat/ (en endavant, "la Pàgina Web" ), i omplin els formularis de sol licitud de reserva disponibles a la mateixa. Les dades personals dels usuaris seran tractades exclusivament pels anunciants de la Pàgina Web d'acord amb la seva pròpia política de seguretat. La Pàgina Web és gestionada per Grup Educa amb NIF i domicili social al Les Tallades - Masia nº reg. 209 - Afores, s/n, Vilanova de Sau (Osona), Barcelona (en endavant, "el Prestador del Servei").

Informació als usuaris de l'existència de fitxer i sol·licitud del consentiment per al tractament automatitzat de les seves dades: En relació amb les dades de caràcter personal facilitades pels usuaris, el Prestador del Servei, com a mer encarregat del tractament, compleix estrictament la normativa vigent establerta en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (en endavant, "LOPD") i la resta de legislació que la desenvolupa.

Finalitat del tractament: Les dades personals facilitades pels usuaris seran tractats pels anunciants de la pàgina web amb la finalitat de gestionar la seva petició, quedant arxivats en fitxers de la seva responsabilitat.

Drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició: Els Usuaris que facilitin les seves dades personals, podran exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en qualsevol moment, sol · licitant per correu postal als anunciants de la pàgina web i, amb caràcter subsidiari, davant Grup Educa amb NIF i domicili social al Les Tallades - Masia nº reg. 209 - Afores, s/n, Vilanova de Sau (Osona), Barcelona, incloent, còpia del DNI o NIF del titular de les dades. En aquest segon cas el Prestador del Servei es limitarà a tramitar la seva sol·licitud a l'anunciant que correspongui, segons el que estableix l'article 26 del Reial Decret 1702/2007.

Seguretat.- El Prestador del Servei assegura l'absoluta confidencialitat i privacitat de les dades personals recollides i per això s'han adoptat mesures tècniques i organitzatives de seguretat per evitar l'alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat i garantir així la seva integritat i seguretat; especialment les previstes en el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. El Prestador del Servei no serà responsable, en cap cas, de les incidències que puguin sorgir al voltant de les dades personals quan es derivin bé d'un atac o accés no autoritzat als sistemes de tal manera que sigui impossible de detectar per les mesures de seguretat implantades o bé quan es degui a una falta de diligència dels Usuaris pel que fa a la guàrdia i custòdia de les seves claus d'accés o de les seves pròpies dades personals.

Veracitat de les dades.- Els Usuaris són responsables de la veracitat de les seves dades, comprometent-se a no introduir dades falses i a procedir a la modificació dels mateixos si fos necessari.

Politica de cookies